De uitstraling van echt hout zal elke buitenruimte goed doen. Hout heeft echter regelmatig onderhoud nodig, wordt glad als het nat is en zal snel zijn originele uiterlijk verliezen door vervorming, vlekken, verkleuring of het kan zelfs gaan rotten. Solum vloeren is anders! De houtvrije Solum planken worden gevormd vanuit echte eikenhouten mallen en zorgvuldig met de hand gekleurd. Dit maakt het de meest natuurgetrouwe houtvrije vloer voor uw buitenruimte. Waar zelfs hardhout van de hoogste kwaliteit zijn oorspronkelijke uiterlijk zal verliezen, is Solum vloeren ontworpen om zelfs de meest uitdagende omstandigheden te kunnen weerstaan.


Solum vloeren is de beste keuze voor elke buitenruimte, groot of klein. Naast de onderhoudsvrije eigenschappen is ook de montage in een handomdraai geregeld. De planken zijn te zagen en te verwerken als echt hout en zonder voorboren of verzinken zal het installeren u gemakkelijker en sneller afgaan dan bij echt hout.


Omdat de unieke Lastaneā„¢ toplaag niet poreus is heeft het de hoogste antislip eigenschappen, zelfs in de meest extreme weersomstandigheden. Een veilig gevoel voor u en het gezin. Met Solum vloeren van AlterWood is uw buitenruimte dus veiliger en zal er ook de komende jaren uitzien als nieuw!