Tuinaanleg

Zodra alle lichten op groen staan en wij kunnen beginnen om een gedeelte van of de gehele tuin aan te leggen, zullen wij de communicatielijntjes kort houden zodat u precies weet wat u te wachten staan. De duur, intensiteit en impact van de werkzaamheden zal besproken worden.


Door rekening te houden met het milieu werken wij met verantwoordde producten waarbij zowel de nieuwe alsmede de aanwezige beplanting het beste gedijt.


Skelet van de tuin


Bij de aanleg van de tuin zal altijd eerst begonnen worden met de bouwkundige elementen zoals een beschoeiing, terras of tuinhuisje. Vanwege de verschillende grondsoorten in onze omgeving wordt er rekening gehouden met de belasting opdat de elementen niet op korte termijn zullen verzakken. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor het plaatsen van een oprit of een ruim terras.


Planten, water en elektra


De verdere aankleding zal geschieden door het planten van nieuwe gewassen of verplanten van bestaande gewassen. Indien u dat wenst, kunnen wij u per plant de juiste verzorgingswijze toelichten om een optimale groei te bevorderen.


Naast planten kan een tuin ook andere elementen bevatten, denk aan vijvers, beregeningsinstallaties of verlichting. Door scholing en ervaring kunnen wij u ook op deze onderwerpen gepast adviseren.